Lær at tegne dyr

Lær at se på et dyr og at tegne det med simple former og streger

Vi skal lære at tegne dyr. Både hvordan vi helt konkret kan tegne f.eks. en løve, og samtidig hvordan vi kan kigge på et hvilket som helst dyr, finde dets karakteristika og gengive det. Så andre kan se det er en løve, en delfin eller hvad vi nu har tegnet.

Vores primære våben er blyanten. Med den kan vi lave store streger, tynde streger og cirkler, kasser og figurer. Og når vi synes at løven er som den skal være, så kan vi tegne tykkere - eller bruge tuschen.


Din instruktør


Jeppe Sand Christensen
Jeppe Sand Christensen

Jeppe har tegnet i mange år og har opnået både en viden og erfaring med at tegne, så andre kan forstå det. Det kan være hurtigt eller detaljeret, smukt eller bare let forståeligt.

Han har tegnet koncepter og illustrationer, malet store malerier og lavet tegninger til web. Jeppe har lært sig at tegne på en masse kurser, men er ikke en klassisk illustrator eller kunstner. Så når han underviser, handler det mere om, hvordan du udtrykker dig, end hvordan du laver perfekte tegninger.


Hyppige spørgsmål


Hvornår starter kurset?
Tegnekurset starter lige, når du har lyst. Og du tager dig al den tid, du har brug for. Du bliver kun bedre af at øve dig.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Så længe kurset findes, så er det dit. Der er ingen udløbsdato.
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Hvis du skulle blive utilfreds med kurset, så vil jeg rigtig gerne vide det. Og du får alle de penge tilbage, du har betalt for det.

Start nu!